GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi

2. DÖNEM 2. ORTAK SINAV PROGRAMI

SINAV KURALLARI

1- Her öğrenci önceden ilan edilen sınav salonunda ve oturma düzeninde gösterilen sıra numarasında sınava girmek zorundadır.

2- Öğrenciler sınavın başlama saatinden önce sınav salonunda yerlerini almalıdır.

3- Sınavı biten öğrencilerin sınavdan çıkmasına asla izin verilmeyecektir.

Hangi nedenle olursa olsun, sınavdan erken ayrılan öğrenciler, sınava tekrar alınmayacaklardır.

4- Sınav esnasında uyarılara rağmen düzeni bozucu davranışları sürdüren veya sınav esnasında

kopya çeken veya çekmeye yeltenen öğrencilerin bu durumları görevli öğretmen tarafından tutulacak

bir tutanak ile belgelenecek ve haklarında MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre işlem başlatılacaktır.

5- Sınav bitiminde öğrenciler yerlerinden kaldırılmadan bizzat görevli öğretmen tarafından sınav kağıtları teslim alınacak,

sayıldıktan sonra öğrencilerin dışarı çıkmasına izin verilecektir. Bu işlem bitmeden, alınan kurul kararı gereği

hiçbir öğrenci dışarı çıkamayacaktır.

6- Sınava giremeyen öğrencilerimizin velileri mazeretlerini 5 (beş) iş günü içinde okula bildirmekle yükümlüdür.

Geçerli mazereti olmayan ve mazeretini (sağlık raporu, ölüm, düğün, seyahat, ilgili makamlarca onaylı etkinliklere

katılım vb.) belgelendiremeyen öğrenciler kesinlikle telafi sınavlarına giremeyeceklerdir. Bu öğrencilerin sınav

sonuçları da e-okul sistemine G(Girmedi) olarak işlenecektir.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nurcan YILDIZ,

Müzik Öğretmeni Şahizar TOPAKTAŞ ve öğrencilerimizin

hazırlamış oldukları

"18 Mart Çanakkale  Deniz Zaferi 109. Yıl Dönimü ve Şehitleri Anma Günü"

programı düzenlendi.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2. DÖNEM 1. ORTAK SINAV PROGRAMI

1-7 MART DEPREM HAFTASINDA

FARKINDALIK EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE

OKULUMUZDA DEPREM VE TAHLİYE TATBİKATI

GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

Okulumuz Etwinning Kulübü Öğrencileri 2023/2024 Eğitim Öğretim yılında

Danışman Öğretmen  Arzu KAVAK EKİNCİ  koordinatörlüğünde

yürüttüğümüz  projemizde 10 Lise ,16 Öğretmen ve  49 öğrenci çalışmalarına devam etmektedir.

1. Dönem 2. ortak sınav programı aşağıdadır.

1. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi

2021-2022 Dönemi Okul Aile Birliği Gelir ve Gider

Raporu aşağıdadır.

OKULUMUZU TERCİH EDEN ÖĞRENCİLERE BURS İMKANI

May

Genç Fikirler Atölyesi Projesi Kapsamında Eğlenceli Bilim ve STEM/Ekolojik Okul ve Sürdürülebilir Yaşam Kulübü İşbirliği ile Öğrencilerimiz, Ürettikleri Projelerden Oluşan Ürünleri Okulumuz Öğretmenleri Yasemin KASAPOĞLU, Sebiha ALAY ve Emel ERDOĞAN'ın Koordinesinde düzenlenen Yıl Sonu Sergisi ile Sundular. Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi Tebrik Eder. Bu Güzel Sergi ve Sunumdan Dolayı Teşekkür Ederiz.

May

OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ SERKAN GEÇER,DEMET YILGIN VE AHMET TURAN HASIRCIOĞLU'NUN ORGANİZASYONU İLE

9-10 VE 11. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMI İLE FUTSAL TURNUVASI YAPILDI. KATKILARINDAN DOLAYI ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

TURNUVANIN SONUCUNDA 10/A SINIFI BİRİNCİ OLMUŞTUR.TEBRİK EDİYORUZ.

TURNUVANIN TÜM RESİMLERİNE ULAŞMA LİNKİ

WEB SİTEMİZDE SOSYAL OKUL PROJESİ MENÜSÜ ALTINDA FUTSAL KISMINDAN GÖREBİLİRSİNİZ.

Ağu

Öğrenci-veli-okul sözleşmesine web sitemizde dosyalarım menüsünde ve aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

e-posta adresi : vedattopcuogluanadolulise@gmail.com