GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi

Kas

Meslekleri tanıyalım kapsamında,Öğrencilerimizin meslekleri tanımalarını sağlamak ve kariyer planlaması yapmak için okulumuza davet edilen Pilot Özlem Yaren Güneş "Kariyer Günleri" kapsamında 12. Sınıf dil öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Öğrencilere samimi nasihatlarda bulunan Pilot Güneş, İngilizcenin öneminin hayatımızın her aşamasında yer aldığını belirtti. Almış olduğu eğitimlerden de bahsederken; hayatın her aşamasında olduğu gibi özellikle eğitim hayatında disiplinin, başarının esası olduğunu ekleyerek konuşmasını tamamladı. Kendisine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Okulumuz öğretmenleri Dila Çolak, Arzu Ekinci'nin hazırlamış olduğu program ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85'inci yıl dönümü münasebetiyle anma töreni düzenlendi.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri Vahide UĞUR, Şahizar TOPAKTAŞ, İbrahim Bayram GÜL ve okulumuz öğrencilerinin hazırlamış oldukları programı ile Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları saygı ve minnetle anıldı.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZDA ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞIRILAR DİLERİZ

DERS PROGRAMLARINA WEB SİTEMİZDE BULUNAN MENÜLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıldönümünü gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

SEVGİLİ MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ; İSTEĞE BAĞLI OLARAK LÜTFEN,

WEB SİTEMİZİN MENÜLERİ ARASINDA BULUNAN MEZUN TAKİP KISMINA GİREREK GEREKLİ BİLGİLERİ DOLDURUNUZ.

AMACIMIZ; MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN, HANGİ ÜNİVERSİTEDE OKUDUKLARI VEYA

ÜST ÖĞRENİME YERLEŞME SÜRECİNİN TAKİBİ,

KARİYERİ, ÇALIŞIP-ÇALIŞMAMA DURUMU VE MESLEK GRUPLANDIRMASINI YAPMAKTIR.

Ara

Türkiye genelinde MEB ve TÜBİTAK iş birliğinde düzenlenen,337 okulun 666 proje ile başvurduğu yarışmada okulumuz Sergiye davet edilen projeler arasında Çevre ve İklim değişikliği kategorisinde ilk ona girmeyi başararak Teşvik ödülü ile ödüllendirilmiştir.Öğrencilerimiz hazırlanan program çerçevesinde çok başarılı bir şekilde projelerini sunarak herkesin ilgi ve beğenilerini kazanmıştır.Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Şeref SARIALTUN

Ara

May

Okulumuz Fizik Öğretmeni Emel ERDOĞAN'ın Koordinesinde Okulumuz Öğrencilerinin Katılımı Gerçekleştiren, 2021 Yılı eTwinning Projeleri Ulusal Kalite Etiketi ile Ödüllendirilmiştir.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Gerçekleştirdiği törenle Kalite Ödülümüzü Aldık.

Öğretmenimizi ve Öğrencilerimizi Tebrik eder Başarılar Dileriz. Katılarından Dolayı Teşşekür Ederiz.

May

Okulumuz Öğrencilerine, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü Tarafından Organize Edilen "SİBERAY" Konulu Seminer Düzenlenmiştir.

Öğrencilerimize Siber Suçlara Karşı Güvenlik Bilgileri İçeren Broşür Dağıtılmış Ve Siber Suçlar İle İlgili Ayrıntılı Bilgilendirme Yapılmıştır.

Katkılarından Dolayı Görevli Polis Memurlarımıza ve Okulumuz Rehberlik Servisine Teşekkür Ederiz.

May

Kurucu ortağı olduğumuz  Nature and  Culture isimli projemize  Şubat ayında  başladık.  Romanya'dan 1 ,İspanya'dan 1 ve Türkiye'den 8 okulun katılımı ile gerçekleşen projemizde okulumuzu  İngilizce Öğretmeni Z. Sevinç Topuz ile 5 öğrencimiz temsil etmektedir. Öğrencilerimiz İngilizce dil becerilerini kullanırken Web2.0 araçları ile verilen görevlerini tamamlamışlardır. Proje esnasında ortak  okullarla işbirliği içerisinde sürdürülen çalışmalarla dijital ortamda bir e kitap oluşturulacaktır.

May

Aralık Ayında başlayan projemiz  Almanya ,Azerbaycan ve Türkiye'den toplam  10 okul ve 44 öğrenci ile yürütülmektedir. Projemizde amaçlarımız, öğrencilerimizin problem çözme, yaratıcı düşünme ve iletişim becerilerinin geliştirilmesini sağlamaktır. Proje süresince  öğrenciler akranları ile işbirliği içerisinde farklı öğretim yöntem ve teknikleri ile web 2.0 araçlarını kullanarak seçtikleri eserlerle ilgili tematik çalışmalar yürüteceklerdir.    Projeye okulumuz 6 öğrenci ile  katılmıştır

Nis

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Gazişehir Öğrenci  Meclisinin  Organizasyonu ile Öğretim Görevlileri  Doç.Dr Gülden AYALP ve Öğr.Gör. Sinem DAĞILGAN Tarafından Okulımız  Öğrencilerine Okulumuz Rehberlik ServisiMeslek Tanıtım Günleri Kapsamında Okulumuz Rehberlik Servisi ve Okul İdaremizin İşvirliği  ile Seminer Düzenlendi.Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Arzu KAVAK EKİNCİ ve öğrencilerimizin  hazırlamış oldukları sunum ile İstiklal Marşımızın Kabulünün 101. yıl dönümü programı düzenledi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Programa ait görsellerimiz.

Mrt

Sosyal Okul Projesi Kapsamında, okulumuz müzik öğretmeni Ruşen Dila ÇOLAK'ın Koordinatörlüğü ve öğrencilerimizin sunumları ile yapılan "Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde"  okulumuz öğretmenleri,  Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri, velilerimizin katılımlarıyla kutlama programı düzenlenmiştir. Kıymetli öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.