GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikler

Mrt

Okulumuz Müzik Öğretmeni  Ruşen Dila ÇOLAK ve öğrencilerimizin haIrlamış oldukları

"TOPLUM YARARINA SOSYAL ETKİNLİKLER NEDİR ve FAYDALARI" konusunda etkinlik düzenlemişlerdir.

Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Çevre ve İklim değişikliği ile ilgili etkinlik düzenleyen

okulumuz coğrafya öğretmenleri Yasemin KASAPOĞLU ,

Cafer DAĞ ve öğrencilerimizi teşekkür ederiz

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında okulumuzda

Dijitalleşme konulu  sunum gerçekleştirilmiştir.

Katkılarından dolayı  okulumuz  öğretmenleri  Esen Özdemir,

Gonca Karakaş , Bülent Çelik ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Etwinning Kulübü Öğrencileri 2023/2024 Eğitim Öğretim yılında

Danışman Öğretmenleri Emel Erdoğan ve Yasemin Kasapoğlu koordinatörlüğünde

yürüttükleri projelerde çalışmalarına devam ediyorlar. Projelerimiz:

Okulumuz Etwinning Kulübü Öğrencileri 2023/2024 Eğitim Öğretim yılında

Danışman Öğretmenleri Emel Erdoğan ve Yasemin Kasapoğlu koordinatörlüğünde

yürüttükleri projelerde çalışmalarına devam ediyorlar. Projelerimiz:

Ock

Okulumuz Kültür ve Medeniyet Kulübü Öğretmenleri Mehmet Tekin TOPLUOĞULLARI ve Mehmet DAĞDELEN ve öğrencilerimiz. Panorama Müzesi ve Müzeyyen Erkul Bilim Sanat Merkezi gezisinde

Ara

Okulumuz Öğretmenleri Nurcan YILDIZ ve Adem İNCE Tarafından düzenlenen programı ile Mehmet Akif ERSOY anıldı.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ NURCAN YILDIZ, ADEM İNCE, YAŞAR YILMAZIN VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN PROGRAM İLE GAZİANTEP'İN KURTULUŞUNUN 102 YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI.

EMEK VE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

𝟱. 𝗚𝗮𝘇𝗶 𝕐𝔸ℝ𝕀 𝗠𝗮𝗿𝗮𝘁𝗼𝗻𝘂...

Antep Savunması'nda şehit düşen 6️⃣. 3️⃣1️⃣7️⃣ kahramanın aziz hatırasını yaşatmak, spor kültürünün kent genelinde geniş ve derin bir tabana yayılmasını sağlamak için @gantepvaliligi, @GaziantepBeld, @AtletizmTAF iş birliği ile organize edilen 𝟓. 𝐆𝐚𝐳𝐢 ⓎⒶⓇⒾ 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧𝐮 ve Halk Yürüyüşü, #SporŞehriGaziantep aşkı ve eğitim ailemizin yüksek katılımı ile gerçekleşti.

AYILIK OLARAK SOSYAL OKUL MENÜSÜNDE YAYINLANMAKTADIR.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ GÜLİSTAN CİHAN, YAŞAR YILMAZIN VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN PROGRAM İLE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.

EMEK VE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ŞEREF SARIALTUN, OKULUMUZ 2021-2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILLARINDA OKUL ALE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI YAPAN

SAYIN SEVDA TOPRAK'A  EMEK VE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ.

Okulumuz Müzik öğretmeni Ruşen Dila Çolak ve Öğrencilerimiz

Milli Ağaçlandırma günü 11 Kasım 2023  Ağaçlandırma dikimine katıldı.

Öğretmenimizi ve Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz.

Kas

Meslekleri tanıyalım kapsamında,Öğrencilerimizin meslekleri tanımalarını sağlamak ve kariyer planlaması yapmak için okulumuza davet edilen Pilot Özlem Yaren Güneş "Kariyer Günleri" kapsamında 12. Sınıf dil öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Öğrencilere samimi nasihatlarda bulunan Pilot Güneş, İngilizcenin öneminin hayatımızın her aşamasında yer aldığını belirtti. Almış olduğu eğitimlerden de bahsederken; hayatın her aşamasında olduğu gibi özellikle eğitim hayatında disiplinin, başarının esası olduğunu ekleyerek konuşmasını tamamladı. Kendisine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.